Lokáció

A KSI kimagasló eredményei Győrben, a Maraton Bajnokságon

„Összekovácsolt ARANYAK”
 


Történetének legnagyobb sikerét érte el a KSI gyomaendrődi csapata és edzői: Kovácsné Kozma Diána és Kovács Gábor az Országos Maraton Bajnokságon! A fantasztikus eredmények a klubban folyó magas szintű szakmai munkáról és a KSI-s gyerekek - gyomai és Gyomaendrőd környéki fiatalok - elszántságáról, akaratáról, kitartásáról és sportemberi nagyságáról tanúskodnak. A megszerzett címek és érmek a tévhiedelemmel ellentétben nem a nagy mennyiségű, kimerítő munkának, hanem a jól megtervezett, pontosan adagolt edzéstervnek és a sportolók fegyelmezett, rendszeres edzésre járásának, az edzésprogram precíz, tudatos végrehajtásának köszönhetők. A KSI Gyomaendrőd kajakosai talán a legkevesebbet eddzenek az ország kajak klubjai közt, de amit kell, azt minőségi szinten, célratörően, következetesen hajtják végre.

A győri maraton bajnokságon elért eredményeket már a helyszínen is rengetegen elismerték. A Magyar Kajak – kenu Szövetség jelenlévő vezetői és a kajakos szakma képviselői, az edzők egyöntetűen méltatták, dicsérték a gyomai KSI-nél folyó magas szintű munkát.

Az országos Bajnoki címeket szerzők mindannyian gyomaendrődi iskolák tanulói, így a tanintézmények vezetői és a diáktársak is büszkék lehetnek ezekre a sportemberekre, versenyző gyerekekre!

Sajnos a több és jobb eredmény elérését a sok balszerencse is hátráltatta. Volt kormányszerkezet elromlás, borulás, kifordítás. És volt olyan versenyző is, akit a kormányára felakadt hínárkupac sem tudott megállítani. Futam közben kiszállt, leszedte a hátráltató növényzetet és a mezőny után eredve, fantasztikus negyedik helyezést szerzett. De olyan hajóegység is versenyzett, aki elromlott kormánnyal, nem feladva végig küzdötte a versenyt, és a hatodik helyen ért célba. Óriási gratuláció ezeknek a nagyszerű sportembereknek!

Eredmények: Országos Maraton Bajnokság: 1 - 6 helyezettek:
Négy Magyar Bajnoki cím, két ezüstérem, négy 4. hely és egy 6. hely

K-1 10 km      Berta Bence 1. hely,
K-1 15 km      Nagy Kristóf 1. hely,
MK-1 5 km   
Mertz Attila 1. hely
K - 2 10 km    Fodor Napsugár - Sági Aliz 1. hely
Mk-2 5 km     Konyecsni Milan - Varjú Zétény 2. hely
K-1 10 km      Wágner Anna 2. hely
K-1 15 km      Dékány Gergő 4. hely,
K-1 10 km      Várkonyi Sarolta 4. hely.
Mk-1 5 km     Vida Levente 4. hely
Mk-1 5 km     Tóth Kinga 4. hely

K -2 15km      Dékány Gergő – Nagy Kristóf 6. hely
 
Aki hasonló sikereket szeretne elérni, vagy csak a mozgás örömére vágyik a szabadban, az jelentkezzen Kovácsné Kozma Diána edzőnél a +36 30 291 3626 telefonszámon, vagy Facebookon, illetve minden hétköznap 15.00 – tól a KSI vízitelepen a Kölcsey utca 6. szám alatt.


 

Fotógaléria