Lokáció

Kifogástalan hétvége!

Kiterjedt anticiklon vette birtokba Közép-Európát. A frontok az elkövetkező időszakban nem érik el térségünket, azok a kontinens peremére szorultak. A magasnyomás felhőoszlató hatásának köszönhetően sokat élvezhetjük majd a napsütést, ebből következően csapadék sem alakul ki. Fordulat hétfőn valószínű, ekkor hidegfront érkezik, záporokkal, zivatarokkal. Érdemes kihasználni az előttünk álló hétvégét!

Péntek (április 20.): Reggel lehetnek felhősebb időszakok, majd jellemzően derült lesz az ég. Napközben egy-egy gomolyfelhő képződhet. Csapadék kizárt. Az északkeleti szelet többször kísérik élénk lökések. Hajnalban 12, 13°C várható, a kora délutáni órákban 20°C közelében tetőzik a hőmérséklet.
  
Szombat (április 21.): Felhőtlen lesz az ég. Csapadék kizárt. Mérsékelt marad a szél. Hűvös lesz a hajnal, 7°C közelében várható a minimum. A legmelegebb kora délutáni órákban 20, 21°C valószínű.

Vasárnap (április 22.): Derült vagy kissé felhős lesz az ég. Csapadék nem várható. A délnyugati szél mérsékelt marad. Hajnalban 10, 11°C, kora délután 23, 24°C valószínű.

Hétfő (április 23.): Napközben megnövekszik a gomolyfelhőzet. Délutántól már záporok, zivatarok is kialakulhatnak. A délnyugati szél megélénkül, zivatarok környezetében megerősödik. Hajnalban 10, 12°C, kora délután 25, 26°C valószínű.