Lokáció

Kellemes tavaszi idő, időnként kisebb csapadékkal

Szombaton egy hidegörvény hatására sok lesz a felhő. Vasárnap és hétfőn szárazabb levegő érkezik a Kárpát-medencébe. Sokat fog sütni a nap, és számottevő csapadék sem lesz. A hét további napjain már záporok formájában elszórt jelleggel többször előfordulhat csapadék, de a legmagasabb nappali hőmérséklet rendre 20°C közelében alakul majd.

Szombat (április 7.): Erősen felhős lesz az ég térségünk felett, ekkor kisebb eső, záporeső kialakulhat. Estétől felszakadozik, csökken a felhőzet. Az északkeleti szél időnként kissé élénk lehet. Hajbalban 8°C, kora délután 17, 18°C várható.

Vasárnap (április 8.): Többórás napsütésben bízhatunk. Napközben megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csapadék kialakulása nem várható. A délkeleti légmozgást időnként élénk lökések kísérhetik. Várhatóan 9°C közelében alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, a kora délutáni órákban 20°C-ot megközelítő értékeket mérhetünk.

Hétfő (április 9.): A nap nagyrészén kissé felhős lesz az ég, többórára kisüt a nap. Majd délnyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Este már kisebb eső, zápor is előfordulhat. Időnként élénk lökések kísérik a déli szelet. Hajnalban 10, 11°C, kora délután 21, 22°C várható.

Kedd (április 10.): Változóan felhős lesz az ég. Megnövekszik a csapadék valószínűsége, mely eső, záporeső formájában valószínű. Időnként élénk lehet a légmozgás. Hajnalban 12, 13°C, kora délután 18, 19°C várható.