Lokáció

Nyugodt napok

Anticiklon hatására csendes, nyugodt időre számíthatunk az előttünk álló időszakban.  Ugyan vasárnapig a sok felhő mellett előfordulhat hószállingózás, ónos szitálás, de a csapadék mennyisége nem lesz számottevő. Vasárnaptól hosszabb időre kisüt a Nap várhatóan, a hőmérsékletek az évszaknak megfelelően alakulnak.

Csütörtök (02.09.): Sok lesz a felhő, időnként párás lesz a levegő,továbbra is előfordulhat jelentéktelen hszállingózás, esetleg ónos szitálás. Hajnalra -3 °C köré hűl a levegő.

Péntek (02.10.): A nap nagyobb részében sok lesz a felhő, időnként párás lesz a levegő, csupán délután bukkanhat elő rövid időre a Nap. Hószállingózás, ónos szitálás változatlanul előfordulhat. Gyenge légmozgás várható. Délután kevéssel 0 °C fölé emelkedik a hőmérséklet.

Szombat (02.11.): Továbbra is sok lesz a felhő a nap nagyobb részében, ugyanakkor már valamivel hosszabb időre is előbukkanhat a Nap. Változatlanul előfordulhat hószállingózás, esetleg ónos szitálás. Hajnalban -4, -5; délután +2, +3 °C körül várható a hőmréséklet.

Vasárnap (02.12.): Közepesen és erősen felhős időszakok váltják egymást, de ezen a napon már hosszabb napos időszakok is valószínűek, elsősorban délután. Számottevő csapadék nem valószínű. Gyenge légmozgás mellett hajnalban -5, -6; délután +2, +3 °C körül várható a hőmréséklet.

Hétfő (02.13.): Napközben gyengén és erősen felhős időszakok váltakoznak, emellett több órás napsütésre is lehet készülni, csapadék nem várható. Reggelre esetleg átmeneti ködfoltok képződhetnek. Hajnalra -5, -6 °C-ig hűl a levegő, délután +3, +4 °C-ra lehet számítani.

Kedd (02.14.): Hajnalra jó eséllyel képződhetnek ködfoltok, melyek a legtöbb helyen régiónkban is megszűnnek. A több órás napsütés mellett északnyugat felől átmenetileg kissé megnövekedhet a fátyolfelhőzet, de csapadék nem valószínű. Hajnalban -4, -5; délután +3, +4 °C valószínű.