Lokáció

East Festre hangolva

Mezőtúr egy csendes kisváros. De minden évben van néhány nap, amikor megifjodik a város, fiatalok sokasága népesíti be a település tereit, utcáit, különösen az évtizedes fáktól árnyas Erzsébet liget és a szépen gondozott strand környékét. Az East Festre, Mezőtúr immár hagyományosnak mondható könnyűzenei rendezvényére érkeznek a fesztiválozók az ország minden részéből, sőt külföldről is. (A múlt nyáron mindkettőnk meglepetésére egy Szlovákiában élő ismerősömmel futottam össze a fesztivál idején.)
Talán szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy az East Fest Kelet-Magyarország egyik legnagyobb, legnívósabb ilyen jellegű rendezvénye, ahova egyre szívesebben jönnek ismert, népszerű zenekarok, előadók. Nívós környezet, kiváló színpad- és hangtechnika, jól szervezett programok várják a fesztiválozókat 2017-ben is, immár 5 teljes napon keresztül Július 25-29. között.
Hogy kik szórakoztatják ebben az évben a közönséget, eddig még titok volt, de a mai naptól a szervezők folyamatosan adagolják az információt a fellépőkről. Itt is van az első, úgy látom, elég erősen indul a névsor.

Íme az első csapat:
2017. július 28. (péntek) - Alvin és a Mókusok
 

 Hamarosan jövünk a többi névvel is.
 

Fotógaléria