Lokáció

Ajánlat GYIK

Mit jelent az ajánlat/kupon a lokalista.hu oldalán?

A lokalista.hu az üzlettulajdonosok részére ún. kuponos piacteret bocsát rendelkezésre, amelyen ajánlatok, egyedi akciók és kuponok oszthatók meg. Az ajánlatok/kuponok közzététele ingyenesen, a felhasználói fiókon keresztül történik.


Mi az a kiadói jutalék?

Kupon vásárlásakor a felhasználó kifizet egy töredékösszeget a hirdető által az ajánlat létrehozásakor megadott megbízói jutalék alapján. Ez az összeg a közvetítőnél marad mint közzétevői/kiadói jutalék.


Hirdetőként hogyan jutok hozzá az értékesített termék/szolgáltatás ellenértékéhez?

A hirdető a kiadói jutalékkal csökkentett összeget közvetlenül a felhasználótól kapja meg az üzletben az ajánlat beváltásakor.


Hogyan kalkulálódik a kiadói jutalék? (példa)

Hirdető közzétesz egy 10.000 Ft értékű vacsorakupont kedvezményes, 5.000 Ft-os áron, és a közvetítőnek 10% jutalékot fizet minden értékesített kupon után. Ezeket az összegeket figyelembe véve a hirdető bevétele a következőképpen alakul: A termék/szolgáltatás eredeti ára: 10.000 Ft Leértékelt ár/Utalvány ára: 5.000 Ft Hirdető által megállapított jutaléki ráta: 10% (kiadói jutalék: az 5.000 Ft 10%-a = 500 Ft) - Felhasználó által fizetett összeg online vásárolt utalványért: 500 Ft utalványonként (megbízói jutalék) - Fizetett összeg az üzletben: 5.000 Ft - 500 Ft = 4.500 Ft (kereskedő részesedése)


Hogyan váltható be az utalvány?

Az utalvány beváltása a következőképpen történik: 1. Lépjen a http://www.lokalista.io/utalvany/ oldalra és igazolja az utalvány hitelességét az utalványkód megadásával 2. Ha az utalvány hiteles és nem lett még beváltva, válassza a Beváltás opciót 3. Kérje el az utalványon megadott összeget a vásárlótól és értékesítse a terméket/szolgáltatást.